CAUTA IN SITE

Sisteme Prezentare

SISTEME PREZENTARE

Roll-up, Pop-up, rame clic-clac, stoppere pentru afisaj stradal,

suport plexiglas meniuri, flyere și pliante etc., plăcuțe uși

Sau cum să sari în ochii trecătorilor!

 

ROLL-UP-ul este un sistem de expunere folosit la expoziții, târguri și campanii de promovare sau în muzee, școli, showroom-uri, magazine, săli de conferință și săli de așteptare. Este foarte ușor de folosit și se montează în câteva minute. Include o geantă din material textil, pentru a fi ușor de transportat.
Folosim cerneluri de calitate și material banner roll-up (tratat special pentru a împiedica curbarea marginilor), imprimat pe o față, la rezoluție fotografică.

 

Dimensiuni grafică:
– 85 x 200 cm
– 100 x 200 cm
– alte dimensiuni pe bază de comandă (120 x 200 cm, 150 x 200 cm)

 

POP-UP-ul este un sistem de prezentare pliabil cu suprafață foarte mare de afișaj, ideal de folosit în cadrul târgurilor și conferințelor. Include o geantă tip troller din material textil ce ușurează transportul și asigură o protecție sporită sistemului. Display-ul Pop-Up se montează foarte ușor, fără unelte adiționale.
Se livrează cu print color.

 

Dimensiune grafică:
– dimensiune print desfășurat 344 x 230 cm
– dimensiune print desfășurat 414 x 230 cm

 

STEAG cu catarg
Este un sistem de promovare atât pentru interior cât și pentru exterior, folosit pentru a semnaliza o zonă sau o identitate la evenimente mondene și sportive, magazine, mall-uri, showroom-uri, magazine, baruri, restaurante, cafenele, teatre, aeroporturi, stadioane. Sistemul este construit din aluminiu și fibră de sticlă, putând fi folosit pentru diferite forme ale pânzei (pană, lacrimă, square). Steagul vine cu o structură metalică sub formă de catarg cu fixare la nivelul solului (cu placă metalică, bază cruce, bază cruce cu bazin de apă, bază cu șurub). Imprimarea graficii se realizează pe față, iar pe verso se vede în oglindă. Înălțimea poate ajunge, funcție de model, la peste 5 metri. Nu de alta, dar să fie chiar vizibil!

 

RAME aluminiu clic-clac și baghete 25 mm grosime
– formate standard A3, A3, A1-A0
– formate atipice, la comandă

 

STOPPERE pentru afisaj stradal, cu ramă aluminiu clic-clac.

 

SISTEME DE EXPUNERE din plexiglas:
– suport cărți vizită
– suport A5, A4 pentru meniuri
– suport flyere și pliante pentru perete sau birou
– plăcuțe pentru ușă sau perete

 

Designul vă poate aparține sau puteți apela la experiența noastră.