CAUTA IN SITE

Despre Noi

NOI

De ce noi? De ce la noi?

Suntem demni de încredere.
Ne purtăm ca între prieteni și cu deplină sinceritate și respect față de clienții noștri și față de noi.
Dăm tot ce putem în munca noastră.
Zâmbim 🙂
Încurajăm creativitatea și frumosul în toate aspectele care ne privesc.
Credem în puterea comunității și demonstrăm responsabilitate față de mediu – reciclăm tot ce ne pică în mână!
Demonstrăm responsabilitate socială și prin susținerea financiară a unor acțiuni și inițiative din educație, protejarea mediului, sănătate și sport.
Dorim să contribuim la educația noastră a tuturor punând la dispoziție o carte sau îndemnând la păstrarea curățeniei.
Și prin exemplul personal!
Suntem într-un permanent proces de învățare și nu ne temem să fim cei mai buni!

 

DE CE LA NOI?
Pentru că putem să îți oferim tot ceea ce ai nevoie în materie de producție publicitară.
Pentru că avem răbdare și îți răspundem la orice întrebare.
Pentru că îți eficientizăm timpul și resursele pe care altfel le-ai irosi vorbind cu un număr mare de furnizori.
Pentru că este suficient să ne suni sau să ne dai un email în care ne spui de ce ai nevoie, iar noi facem în așa fel încât proiectul tău să fie livrat la timp și fără stres.
În plus, suntem flexibili și prompți, avem un portofoliu impresionant de produse, dar și idei originale pentru proiecte inovatoare.

NOI și XEROX

DOCUCENTER este primul centru de copiere din Moldova în franciză XEROX.

Dacă ne întoarcem puţin în timp o facem pentru a aminti că prima copie xerografică a fost realizată la 22 octombrie 1938 de către Chester Carlson, la Astoria în Queens, New York.
Chester Carlson şi-a denumit invenţia electrophotography” dar la sfatul unui profesor de limbi clasice i-a schimbat numele în “xerography” pornind de la asocierea cuvintelor greceşti cu semnificaţia “scriere uscată”.
Chester Carlson s-a chinuit ani de-a rândul să-şi vândă invenţia şi firme precum IBM și General Electric l-au refuzat. Abia în 1947 invenţia a trezit interesul companiei Haloid, specializată în producția de hârtie fotografică, care a trecut la construirea unui prototip pentru maşina de copiat, bazat pe tehnologia lui Carlson.

Compania Haloid a fost ce-a care a ales în 1948 cuvântul XEROX ca nume de marcă pentru noul produs. În 1961, după succesul pe scară largă al primului copiator automat de birou XEROX 914, Haloid Company a devenit “XEROX Corporation”. Între 1959 şi 1976 s-au vândut în lume peste 200.000 de copiatoare XEROX 914. După 26 ani de la lansare 6000 de copiatoare XEROX 914 erau încă în funcțiune!În ziua de azi mai există câteva copiatoare. Între timp, în lumea întreagă, cuvântul XEROX a devenit sinonim cu cuvântul COPIATOR, deşi el este în continuare proprietatea firmei XEROX şi folosirea lui în asociere cu produse ale altor companii producătoare de copiatoare este interzisă de lege.

De-a lungul timpului Compania XEROX s-a remarcat prin calitatea şi fiabilitatea produselor, prin permanenta lor perfecţionare, prin lărgirea gamei de produse (copiatoare color, copiatoare de planşe, imprimante, multifuncționale) şi prin seriozitatea cu care a abordat relaţia cu clientul, ţelul declarat al companiei fiind “SATISFACŢIA TOTALĂ A CLIENTULUI”.

Inventivitatea cercetătorilor de la XEROX a scos la iveală de-a lungul timpului noutăţi precum: prima reţea locală de conectare a calculatoarelor – LAN – Ethernet – cea care a inspirat internetul de mai târziu, prima imprimantă laser, primul “mouse” şi multe altele.

 

În România XEROX se află din anul 1969. După 1989 s-a format o reţea naţională de distribuitori care au reuşit să acopere cerinţele de echipamente, consumabile şi service în continuă dezvoltare. La copiatoarele alb/negru s-au adăugat faxurile, copiatoarele color, copiatoarele de planşe, imprimantele, multifuncţionalele în diverse configuraţii

 

DOCUCENTER este primul centru de copiere din Moldova în franciză XEROX, sub denumirea de XEROX Document Centre. Ne-am început activitatea la 15 aprilie 1995. În prezent dispunem de cea mai reprezentativă dotare cu echipamente pentru servicii de redactare, imprimare, copiere şi finisare a documentelor din Moldova. Ţelul nostru, împrumutat de la Compania XEROX, este “SATISFACŢIA TOTALĂ A CLIENTULUI”.

Încă de la apariţia pe piaţa de servicii am avut ca obiective principale:

  • – calitatea serviciilor (dorim să îndepărtăm formula “merge şi aşa”),
  • – promptitudinea și amabilitatea personalului (ne străduim să stabilim o relaţie de cooperare cu clienţii noştri),
  • – înnoirea permanentă a echipamentelor pentru a oferi clienţilor noştri servicii la nivel mondial.

 

Ne-am propus realizarea unui “one stop shop” – un loc în care se pot rezolva toate problemele legate de documente (acte de firmă, cataloage de prezentare, diplome, material didactic, foi cu antet, cărţi de vizită, pliante, cursuri, proiecte, desene, lucrări de diplomă, finisare documentații, etc.)