- materiale publicitare de tipul:

  • inscripţionări auto
  • decorări geamuri şi vitrine
  • etichete de orice formă geometrică sau tăiate pe contur

Roll-up: este probabil cel mai popular sistem de expunere. Este perfect pentru afişare rapidă la expoziţii, vânzări, demonstaţii, evenimente.

Display-urile de tip roll-up pot fi alăturate pentru a crea un perete despărţitor sau o imagine de dimensiuni mari. Este posibilă schimbarea printurilor pe acelaşi sistem. Sunt confecţionate din aluminiu, au în jur de 3 kg (fără print) şi sunt ambalate într-o geantă din material textil.

Roll-up dublu: faţă/verso.


Rama click: o ramă modernă şi practică, fiecare muchie este rabatabilă, putând schimba posterul fără demontarea din perete. Este prevăzută cu folie antireflex pentru o vizualizare optimă a printului.

Baghete din aluminiu


Info stand visual: reprezintă o modalitate ieftină, practică, rapidă şi optimă de a promova şi populariza cu impact maxim asupra publicului ţintă, produse, servicii sau chiar imaginea firmei dumneavoastră.
Este dotat cu ramă clik care uşurează fixarea afişului în rama display-ului. Printul este protejat de o folie de plastic împotriva prafului, apei sau a factorilor mecanici.
Când este pliat, poate fi păstrat în spatele uşilor sau în nişe de depozitare.

Orar Luni-Vineri: 8:00-18:00

crafted at emotion7 studios